Boerenkoolstamppot met rookworst en cashewnoten

Geplaatst op woensdag 07 oktober 2020 @ 11:20 , 171 keer bekeken

Boerenkoolstamppot met rookworst en cashewnoten             4 personen 

 

Ingrediënten

75 gram ongezouten cashewnoten

1 kilo kruimige aardappels

1 ui

1.5 eetlepel vloeibare boter

600 gram panklare boerenkool

2,5 eetlepel milde currypasta

1 rookworst

 

Bereidingswijze

. Roster de cashewnotenin een droge koekenpan, schut ze op keukenpapier en laat ze afkoelen.

. Kook de aardappels in 20 minuten gaar.

. Snipper de ui. Verhit de margarine in een ruime pan en fruit de ui circa 5 minuten. Schep de boerenkool door en voeg de currpasta toe. Kook de boerenkool in circa 15 minuten net gaar.

. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de boerenkool en het kookvocht van de kool tot een smeuïge stamppot.

. Serveer de boerenkoolstamppot op een bord. Strooi er cashewnoten over. Serveer met de rookwost.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: