Geplaatst op woensdag 11 december 2019 @ 16:00 , 102 keer bekeken
Italiaanse vissoep met garnalen 4 personen
Ingrediënten
3 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 zak Italiaanse roerbakmix (400 gram)
100 ml droge witte wijn
2 pakjes tomatenblokjes met basilicum oregano
2 groentebouillonblokjes
1 schaal pangasiusfilet (155 GRAM) IN REPJES
1 bakje garnalen (150 gram)
2 takjes basilicum blaadjes fijngesneden
Bereidingswijze
. Verhit in een (soep)pan de olie. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak 3 minuten mee. Schenk de wijn erbij. Voeg de tomatenblokjes met 1 liter water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kook.
. Draai het vuur laag en kook de soep 10 minuten zachtjes. Voeg na 5 minuten de visreepjes en garnalen toe en kook in 5 minuten op laag vuur gaar.
. Breng de soep op smaak met peper en schep in 4 kommen. Bestrooi met basilicum.
Welkom bij Clubs!
Kijk gerust verder op deze club en doe mee.
Of maak zelf een Clubs account aan: