Italiaanse vissoep met garnalen

Geplaatst op woensdag 11 december 2019 @ 16:00 , 102 keer bekeken

 

Italiaanse vissoep met garnalen                                      4 personen

 

Ingrediënten

 

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook, fijngehakt

1 zak Italiaanse roerbakmix (400 gram)

100 ml droge witte wijn

2 pakjes tomatenblokjes met basilicum  oregano

2 groentebouillonblokjes

1 schaal pangasiusfilet (155 GRAM) IN REPJES

1 bakje garnalen (150 gram)

2 takjes basilicum blaadjes fijngesneden

 

Bereidingswijze

 

. Verhit in een (soep)pan de olie. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut. Voeg de roerbakmix toe en bak 3 minuten mee. Schenk de wijn erbij. Voeg de tomatenblokjes met 1 liter water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kook.

. Draai het vuur laag en kook de soep 10 minuten zachtjes. Voeg na 5 minuten de visreepjes en garnalen toe en kook in 5 minuten op laag vuur gaar.

. Breng de soep op smaak met peper en schep in 4 kommen. Bestrooi met basilicum.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: